Zeki Koyuncuoğlu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren; vatanını,bayrağını ve milletini seven,kendine güvenen,fikir ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen,başkalarının düşüncelerine saygılı,sürekli sorgulayan,araştıran,tek hedefi başarmak olan,sevgi ve bilgi ile yoğrulmuş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin; zihinsel, duygusal ve bedensel potansiyellerini tüm insanlık için kullanabilen, kendisi ve toplumla barışık, demokratik, çağdaş, laik, sorgulayan, araştıran ve yeni çözümler üreten, teknolojik araçları kullanabilen milli ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek.

Başarılar: - Okulumuz 2011-2012 eğitim-öğretim yılında dyned çalışmalarında Mersin il 3. olmuştur. - 2011-2012 Öğretim yılında Mezitli İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu okullar arası bilgi yarışmasında okulumuz yarı finale kalmıştır.

Saatler: İlkokul : 13:00 ile 17:50 arası eğitim görmektedir. Anasınıfı: sabahçı(07.30) ve öğlenci(12:30) olarak eğitim verilmektedir.
Isınma: klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 324 3583311

WEB - https://zekikoyuncuogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Eski Mezitli Mahallesi 61530 Sokak No 2 33210 Mezitli / Mersin

Kütüphane Kitap Sayısı :4220
Öğretim Şekli : Okulumuzda ikili eğitim yapılmaktadır.Okul binası ortak kullanılmaktadır.Sabahları ortaokul kısmı öğlenleri ise ilkokulu kısmı eğitim görmektedir. Anasınıfı binamız aynı bahçe içerisinde olup binası ayrıdır ve ikili öğretim şeklindedir

Yerleşim Yeri - Eski mezitli mahallesi olarak bilinen bir yerleşim yeridir.Ayrıca Mezitli mezarlığıda mahallemizde yer almaktadır.

Adres - Eski Mezitli Mahallesi 61530 Sokak No 2 33210 Mezitli / Mersin

Ulaşım Şehir merkezinden 20 dakikalık aralıklarla mezitli koop minibüsleri(tabelasında eski mezitli yazan) kalkmaktadır.Ayrıca belediyenin 24,30,33,34,36,50,76 nolu hatları okulumuzdan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 15km.ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.